lördag 25 juli 2009

♥ Vilodagar

Efter sju dagar i rad på golfbanan börjar både svingen och kroppen bli lite halvknackig. Maken och jag har därför bestämt oss för att försöka hålla oss borta från den gröna mattan och ta några vilodagar från golfen, innan det är dags att ge sig ut igen. Tur att man kan titta på sändningarna från Barsebäck på tv.

Besökte en färgbutik och köpte en hink med vit färg till det "gröna rummet". Så nu är det bara att ta fram rollern en dag då vädret inte lämpar sig för utomhusaktiviteter.

Semestern är inne på sin första vecka av fyra. Inte helt fel. Hoppas på att hinna göra en del turer i landet, men även få lite gjort här hemma.

Först blir det semesterns första grillning...

måndag 6 juli 2009

♥ Shopping utan gränser

Puuh! Spenderade helgen i det gigantiskt stora varuhuset. Nu säger jag inte "puuh" för att jag tyckte att det var jobbigt med alla människor. Va, var det fler där än jag och syster? Inte vad vi märkte. Utan för att det var så hiskeligt varmt ute och i vårt rum.

Jo, jag vet att vi ligger i farozonen för en psykiatrisk undersökning då vi (frivilligt) går upp 02:30 för att brumma i väg. Fulla av förväntningar för vilka fynd vi kommer att göra.

Hittade massor med fint, och dessutom var det halva priset på en del grejer, och då blir det som vi säger i Närke "biiiiiiligt"!

Kan ju nämna i sammanhanget för att belysa vilka shoppingnördar vi är att då syster frågade om jag var ledig imorgon (läs idag), och jag sade "ja", sade hon "Bra, då åker vi till Ikea"! Ha ha, så ska det låta!

Kan lägga upp lite bilder på mina fynd lite senare. Kommer dock gömma undan en hel del fina grejer, med tanke på de nyfikna i släkten. Det blir således inga ledtrådar om det handlades rosa eller ljusblått. Hi hi...