torsdag 28 februari 2013

♥ Blommig tejp!




Bild: Ica

Såg på nätet att Ica Maxi fått in dessa fina tejprullar i tre-pack för 29,90 kr. Lilleman är inne i ett riktigt tejp-stim och ska klippa och tejpa i hop det mesta. 

Meeeen dessa är nog lite för fina för honom och får hamna i mammas pyssellåda om jag kommer i väg till Maxi och får tag på en packe innan de tar slut.

tisdag 26 februari 2013

♥ Vindfleece och scarf!


Bild: Polarn o Pyret

Fortsätter med barnklädestemat här på bloggen och sjukstugetemat här hemma.

Maken var med (och godkände) när vi köpte den fina röda vindfleecen till lilltjejen och den röda scarfen köpte jag tidigare. Matchar fint! Så NU är garderoben klar (eller ja det finns ju alltid plats över till något onödigt plagg). Lillkillens vårgarderob för ytterplagg inhandlade jag i höstas på rean på Stadium. Man får ju inte vara dum ;)

Liten tjej har just avslutat sin Kåvepenin-kur mot öroninflammation och jag påbörjade en 10-dagars kur mot halsfluss. Roligare kan man ju ha. Det har blivit honungsvatten till frukost, lunch och middag och så lite Kåvepenin där emellan för min del.

Men sen bestämmer vi att alla ska vara friska och att det ska börja smyga in sig mer och mer vår!

fredag 22 februari 2013

♥ Skaljacka, skaloverall & skalvantar!



Bild: Åhlens, Polarn o Pyret & Kappahl

Vår lilla tjej ligger inte helt synkat med storebror i storlek och årstid. Hon har ca en storlek mindre än vad han hade vid samma ålder. Därför passar inte alla ytterplagg (på gott och ont), eftersom det finns sååååå många fina plagg till en liten tjej att frossa i :)

Tycker att Polarn's skalkläder är riktigt fina, men kan inte riktigt med att köpa dessa till ordinarie pris (t.ex. 699 kr för en jacka), när man bara ska ha den som en "snyggjacka" i detta fall. Därför blev det en minst lika fin och förhoppnings bra jacka från Åhlens för 179 kr (bild nr 1).

Hon fick också en skaloverall från Kappahl i klarrosa. Har nästan växt ur den innan i storlek 80 från Lindex, så det passade bra att köpa nästa storlek. Mycket praktiskt med overall för de regniga dagarna.

Kompletterade med vantar från Polarn i snyggaste lila färgen. Storebror har dessa, fast i marinblått.

Sååååå nu är garderoben (barnens i alle fall) redo för våren.

Annars är det och har varit sjukstuga i en vecka här hemma. Liten tjej har åkt på öroninflammation. Stackars liten. Pappa i huset har varit hemma hela veckan och kurerat sig själv. Lilleman hostade i början av veckan som en tok, men det har lugnat ner sig. Jag själv åkte på en förkylning och halsont. Jamenvarförinteliksom?!